Πολιτική|05.06.2023 11:25

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Το βάρος στις λαϊκές γειτονιές που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Κρήτη - Μήνυμα εσωτερικής ενότητας

Newsroom

Ενότητα και ιδιαίτερο βάρος στις λαϊκές γειτονιές και στην Κρήτη, το μήνυμα των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα για τις περιφέρειες που θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, σημειώνουν πηγές της Κουμουνδούρου ανακοινώνοντας τις περιφέρειες όπου θα είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν:

Μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος αποτελεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού.

Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλεξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στην Κρήτη επί τρεις μέρες ενώ και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Επίσης, ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε την κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑΑλέξης ΤσίπραςΚΚΕΖωή ΚωνσταντοπούλουΝίκος ΑνδρουλάκηςΚυριάκος ΒελόπουλοςΓιάνης ΒαρουφάκηςΠλεύση ΕλευθερίαςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023εκλογέςΚυριάκος Μητσοτάκηςεκλογές 2023ΜέΡΑ25Δημήτρης Κουτσούμπαςαποτελέσματα εκλογών 2023Νέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΠΑΣΟΚ