Ναυάγιο με μετανάστες στην Πύλο - Σκέρτσος: «Μόνη έγνοια του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει ευθύνες που δεν αναλογούν στο Λιμενικό Σώμα»
Newsroom«Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν “εμπειρογνώμονας-ανακριτής” ναυτικών δυστυχημάτων και “έτοιμος να δώσει απαντήσεις” για θέματα που δεν γνωρίζει», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος εξαπολύοντας πυρά σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχόλιά του για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.
Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Σκέρτσου:
«Ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των ναυαγών από το λιμενικό σώμα και ενώ η χώρα μας διαχειρίζεται με ευθύνη και ευαισθησία τη μεγάλη ανθρωπιστική τραγωδία που συνέβη σε διεθνή ύδατα, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν «εμπειρογνώμονας-ανακριτής» ναυτικών δυστυχημάτων και «έτοιμος να δώσει απαντήσεις» για θέματα που δεν γνωρίζει.
Είναι προφανές από τις δημόσιες δηλώσεις του σήμερα ότι η μόνη του έγνοια, όπως και κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να ρίξουν ευθύνες που δεν αναλογούν στο λιμενικό σώμα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροκομματικές προεκλογικές σκοπιμότητες. Χωρίς να λένε κουβέντα για τις εγκληματικές ευθύνες των απάνθρωπων κυκλωμάτων των λαθροδιακινητών. Θλιβερό. Σεβόμαστε το πένθος που έχει κηρυχθεί και τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών».
- Ναυάγιο με μετανάστες στην Πύλο: «Στέλνουν φωτογραφίες παιδιών και με ρωτούν αν τα έχω δει» - Αγωνία για τους αγνοούμενους ενώ εξανεμίζονται οι ελπίδες
- Επιστήμονες δημιούργησαν συνθετικά ανθρώπινα έμβρυα με τη χρήση βλαστοκυττάρων - Σοβαρά ηθικά και νομικά ζητήματα για την ανακάλυψη
- Ναυάγιο στην Πύλο: Παρέμβαση Ντογιάκου - Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναλαμβάνει τις έρευνες
- Άρης Βελουχιώτης: Όλη η αλήθεια για την ημερομηνία του θανάτου του και για τον τρόπο που αυτοκτόνησε
- Τράπεζες: Πέρασαν με επιτυχία από την κρησάρα της Goldman Sachs - Στο επίκεντρο τα μερίσματα
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)