Θεοδώρα Mεγαλοοικονόμου: «Άντε μη μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο»
Κατερίνα ΤζαβάραΝέο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα σε πηγαδάκι στο καφενείο της Βουλής με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο επίκεντρο.
Η βουλευτής που βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ, παραπονέθηκε ότι δεν τη στήριξε κανείς κατά τις «επιθέσεις» που θεωρεί ότι δέχθηκε χθες στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΚΟ. Μάλιστα σε μια έκρηξή της, φέρεται να είπε: «Άντε μη μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο με ό,τι να ‘ναι σήμερα». Οι βουλευτές επιχείρησαν να την ηρεμήσουν λέγοντας πως όλοι την εκτιμούν, την στηρίζουν και την αγαπούν.
Πρόκειται στην πραγματικότητα για τα… απόνερα της χθεσινής παρεξήγησης που πυροδότησε η προτροπή της Αννέτας Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle», την οποία η κ. Μεγαλοοικονόμου πήρε προσωπικά θεωρώντας ότι τη «φωτογραφίζει».
Η ίδια πάντως διαψεύδει ότι υπάρχει οποιοδήποτε θέμα.
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου