Πολιτική|04.07.2023 13:30

«Εξίσου ή περίπου γοητευτικός όσο ο Τσίπρας» - Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Μαύρο

Newsroom

Ο Δημήτρης Μαύρος σκιαγράφησε το προφίλ που θα πρέπει, κατά τη γνώμη του, να έχει ο/η νέος/α πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εν δυνάμει υποψήφιοι το βράδυ των εκλογών πετάγανε την μπάλα στην εξέδρα»

Μιλώντας στο OPEN ο διευθύνων σύμβουλος της MRB σημείωσε ότι, οι εν δυνάμει υποψήφιοι, αντί να διαγκωνίζονται και να σπρώχνονται ποιος θα προλάβει να είναι υποψήφιος, «διαπιστώνω ότι ήδη, από τη βραδιά των αποτελεσμάτων των εκλογών, σπρώχνονται για το ποιος δεν θα είναι υποψήφιος γιατί αισθάνονται ότι, οι ευθύνες και τα βάρη τα οποία θα έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ζόρικα. Ει δυνατόν, “απελθέτω απ’ εμού το ποτήριο τούτο”», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι, «δεν το λέω για την κ. Γεροβασίλη, το δήλωσε ευθαρσώς και είπε ότι το ύψος του καθενός πρέπει να είναι ανάλογο με τον ίσκιο του. Μιλάω για τους άλλους οι οποίοι δεν έχουν πάρει θέση και ήδη από το βράδυ των εκλογών, στο OPEN, όταν ρωτιούνταν κατά κάποιο τρόπο “κοιτάζανε το ταβάνι” και “πετάγανε την μπάλα στην κερκίδα”».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μαύρος, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει είναι περισσότερο μορφωμένος από τον κύριο Τσίπρα, πρέπει να είναι εξίσου ή περίπου γοητευτικός όσο ο κύριος Τσίπρας, πρέπει να μπορεί να σταθεί στο εξωτερικό καλύτερα από τον κύριο Τσίπρα και πρέπει εσωτερικά μέσα στην Ελλάδα, οι αγορές να μη νιώθουν ότι απειλούνται από επιλογές τις οποίες θα κάνει», τόνισε.

«Μόνο ο Παύλος Πολάκης», απάντησε ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον κ. Μαύρο να συνεχίζει: «Όταν σάς είπα ότι θα πρέπει να είναι εξίσου γοητευτικός με τον κύριο Τσίπρα, σάς έχω απαντήσει», υπερθεμάτισε, με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη να σημειώνουν, αστειευόμενοι, ότι «φωτογραφίζει» την Έφη Αχτσιόγλου.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξης Τσίπραςειδήσεις τώραΈφη ΑχτσιόγλουΣΥΡΙΖΑMRBεκλογές 2023