ΠΑΣΟΚ: Η πανεπιστημιακή αστυνομία μένει… φεύγοντας και ο υπουργός αναγκάστηκε να αφιππεύσει
Newsroom«Οι «φάλτσες» πρώτες νότες των Υπουργών της Κυβέρνησης και τα αλλεπάλληλα «αδειάσματα» του Μεγάρου Μαξίμου καταδεικνύουν ότι το επιτελικό κράτος είναι μια κακοκουρδισμένη πελατειακή μηχανή», σχολίασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Ανέφερε συγκεκριμένα : «Μετά τα μπρος-πίσω του Υπουργού Δικαιοσύνης για την ασυλία των τραπεζιτών, σήμερα αποφασίστηκε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία τελικά μένει… φεύγοντας από τα ΑΕΙ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τις παράδοξες ιδέες περί έφιππης αστυνομίας αναγκάστηκε να… αφιππεύσει».
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην ανακοίνωσή του τoνίζει ότι «ένα αποτελεσματικό κράτος είναι συνώνυμο με την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Καμία απολύτως σχέση δηλαδή με τα δείγματα γραφής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»