Πολιτική|13.07.2023 18:29
Καλπάκης: «Το απόλυτο κυβερνητικό αλαλούμ με την πανεπιστημιακή αστυνομία»
NewsroomΓια «ασυνεννοησία, ερασιτεχνισμούς και έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας», κατηγορεί την κυβέρνηση με αφορμή το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης.
Στη δήλωσή του αναφέρει: «Απόλυτο κυβερνητικό αλαλούμ με την πανεπιστημιακή αστυνομία. Χθες, ο κ. Μηταράκης είπε ότι καταργείται. Προσχωρώντας έτσι στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον άδειασε και είπε ότι δεν καταργείται. Ενώ χθες τον είχε αδειάσει και για την έφιππη αστυνομία. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.».
Διαβάστε ακόμη
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
- Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
- Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια