Στη Βουλή η δικογραφία της Ρένας Δούρου για το Μάτι - Πότε η άρση ασυλίας της
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΣτη Βουλή εισήχθη η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου για το Μάτι. Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο διέκοψε τις εργασίες του μετά την εκλογή της κυρίας Δούρου, αφού για να συνεχιστεί (έχει προγραμματιστεί για τις 24 του μήνα) απαιτείται η άρση της ασυλίας της.
Σύμφωνα με τη Βουλή την Τρίτη αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια για λήψη απόφασης. Την Τετάρτη η απόφαση της Ολομέλειας θα σταλεί στο Υπουργείο για να μπορέσει να συνεχιστεί η δίκη που έχει για τον λόγο αυτό διακόψει. Να σημειωθεί ότι επειδή ακόμα δεν έχουν σχηματιστεί οι κοινοβουλευτικές επιτροπές (όπως η Επιτροπή Δεοντολογίας που ασχολείται με τις άρσεις ασυλίας), ο Κανονισμός τηςΒουλής προβλέπει την εισαγωγή υπόθεσης άρσης από τον Πρόεδρο στην Ολομέλεια για εξαιρετικές περιπτώσεις και χωρίς την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας.
- Κατεδαφίστηκε από τον Ελληνικό Στρατό το κτήριο του Μπάντμιντον στο Γουδή - Είχε καεί τον Ιούλιο
- Ιός Δυτικού Νείλου: Έκτακτοι ψεκασμοί σε 10.000 στρέμματα στην Ανατολική Αττική - Μεγάλης κλίμακας νυχτερινή επιχείρηση
- Ήρωας 19χρονος στην Αργολίδα: Μπήκε σε σπίτι που καιγόταν και απεγκλώβισε ηλικιωμένο ζευγάρι
- Τι κάνει ο άνθρωπος: Ο «εξωγήινος» Καραλής πέρασε τα 6,20μ. σε ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ!