Πολιτική|22.07.2023 12:14

Ένταση on air με Ξανθόπουλο - Βούλτεψη: «Για όνομα του Θεού μη διακόπτετε, θα φύγω» - «Ε, φύγετε»

Newsroom

Ένταση επικράτησε στο στούντιο του Action 24 με την υφυπουργό Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλο Ξανθόπουλο. Ο κ. Ξανθόπουλος αγανακτισμένος ζητούσε επανειλημμένα από την κυρία Βούλτεψη να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση του, αλλά εκείνη συνεχώς τον διέκοπτε.

Η συζήτηση που προκάλεσε την αντιπαράθεση αφορούσε τα μέτρα για τους πυρόπληκτους, με την υφυπουργό να υποστηρίζει πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει λάβει περισσότερα μέτρα για τις αποζημιώσει και την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε σχέση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άρης Τσαμπίρας, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, διερωτήθηκε εάν έχουν αποζημιωθεί οι πυρόπληκτοι των προηγούμενων χρόνων, αλλά και οι σεισμόπληκτοι, σχολιάζοντας: «Από τους σεισμούς έχουν αποζημιωθεί; Αλήθεια; Αρκετοί δεν έχουν αποζημιωθεί!».

«Όταν κάνεις κριτική θα λαμβάνεις υπόψη τη δομή του Δημοσίου και το ξεκάθαρο γεγονός ότι όταν παίρνεις αποφάσεις για την ανακούφιση του πληθυσμού και τη συγκρίνεις με την απόφαση της επόμενης κυβέρνησης ήταν τίποτα», απάντησε η κυρία Βούλτεψη.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανέφερε σε ένα σημείο: «Ακούστε με κυρία Βούλτεψη, για όνομα του Θεού», με την υφυπουργό να μην τον αφήνει να μιλήσει.

«Θα σας παρακαλέσω να μην με διακόψετε. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα γιατί η χώρα καίγεται και εμείς μαλώνουμε για τους σεισμούς και πώς αποζημιώθηκαν οι σεισμοπαθείς».

«Θα φύγω», είπε τότε ο κ. Ξανθόπουλος στην κυρία Βούλτεψη με την ίδια να του απαντά «ε, φύγετε».

«Αφήστε τον να μιλήσει. Μην μιλάμε πάνω του» της παρότρυναν συνεχώς και οι παρουσιαστές της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Θεόφιλος ΞανθόπουλοςπυρόπληκτοιΣοφία Βούλτεψηειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑ