Πολιτική|22.07.2023 23:48
Φωτιά τώρα στη Ρόδο: Τηλεφώνημα Κουτσούμπα σε Κυριάκο Μητσοτάκη - Ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα
NewsroomMε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επικοινώνησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Ρόδο, η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, σε σπίτια και επιχειρήσεις, δημιουργώντας μεγάλους κινδύνους για τους χιλιάδες κατοίκους, εργαζόμενους και τουρίστες του νησιού.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ληφθούν άμεσα μέτρα και να κινητοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, όπως επίσης και για την ασφαλή μετακίνηση και φιλοξενία τόσο των κατοίκων και των εργαζομένων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού.
Διαβάστε ακόμη
- Μετεκλογικός «σεισμός» στις ΗΠΑ: Μπορούν οι Δημοκρατικοί να μπλοκάρουν τον πόλεμο με το Ιράν και τους δασμούς του Τραμπ;
- Ο Μητσοτάκης στα χωράφια του Σαμαρά, οι τρεις Κυριακές των εκλογών και ο πήχης του Γεραπετρίτη
- Τι περιμένει η κυβέρνηση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και το «μπλε κύμα»
- «Βάλτε τα λεφτά να τελειώνουμε, έχετε κουράσει»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι του ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» - Σήμερα η απολογία του