Πολιτική|24.07.2023 21:17

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» το σύνθημα της Έφης Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της

Newsroom

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Το σύνθημα ήδη αποτυπώνεται στο υλικό για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη η κα Αχτσιόγλου στη βόρεια Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να περιοδεύσει και Νίκος Παππάς περί τα μέσα της εβδομάδας. Ήδη, ο πρώην υπουργός περιόδευσε το Σάββατο σε Κορινθία και Αργολίδα ενώ έκανε αυτοψία και στην πυρόπληκτη περιοχή των Μεγάρων.

Περιοδείες θα ξεκινήσει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ενώ θα επιστρέψει σε αυτές όπως και οι άλλοι υποψήφιοι μετά τις 20 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη συνάντηση που είχαν το πρωί της Παρασκευής οι διεκδικητές της αρχηγίας κατέληξε, μολονότι δεν υπήρξε απόλυτη συμφωνία, στη διενέργεια ενός «debate» πιθανότατα μετά το Διαρκές Συνέδριο (2-3 Σεπτεμβρίου) με όρους που δεν θα θυμίζουν τις συνήθεις τηλεαναμετρήσεις αλλά θα επιτρέπουν τον διάλογο μεταξύ των υποψηφίων χωρίς ασφυκτικούς χρονικούς περιορισμούς.

Έφη ΑχτσιόγλουΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραπεριοδεία