Πολιτική|26.07.2023 14:14

Φάμελλος: Θα ψηφίσουμε όσα άρθρα είναι θετικά αλλά θα αναδείξουμε την υποκρισία της κυβέρνησης

Αλέξανδρος Διαμάντης

Την στήριξη συγκεκριμένων άρθρων του οικονομικού νομοσχεδίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑΣωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στη Βουλή. «Το νομοσχέδιο δεν έχει καμία σχέση με τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό που διαφημίζει κ. Μητσοτάκης.

Αποσπασματικές ρυθμίσεις και επιστροφή στην πολιτική των επιδομάτων είναι, το είπαν και οι φορεί Δεύτερον, προφανώς και θα ψηφίσουμε όσα άρθρα είναι θετικά έστω και σε μικρό βαθμό τους πολίτες, Ακόμα και αν είναι πολύ κάτω από τις απώλειες των εργαζομένων και των πολιτών γενικότερα θα στηρίξουμε και το μηνιαίο επίδομα των 40 ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους. Αλλά από την άλλη θα αναδείξουμε και την υποκρισία και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης. Και την αντίθεσή μας για την οικονομική πολιτική συνολικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 

Σε ό,τι αφορά την τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε: Είναι δυνατόν η επιστροφή ΕΥΔΑΠ ΕΥΑΘ στο δημόσιο να έρχεται με τροπολογία τελευταίας στιγμής ενώ ήταν βασική προεκλογική δέσμευση του κ. Μητσοτάκη; Και μαζί να βάζετε και άλλες ρυθμίσεις που πέρα από τους πυρόπληκτους όφειλαν να μπουν πρώτα στο δημόσιο διάλογο; Τι κρύβεται και τι υπηρετείτε; Πάντως όχι την αριστεία!» 

Κυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώραΣωκράτης ΦάμελλοςΒουλή