Κόκκαλης εναντίον Μώραλη: «Δεν θα υπογράψω δήλωση με ποιον θα είμαι»
NewsroomΟ Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος ήταν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, αναμένεται να είναι τελικά ανάμεσα στα ονόματα που θα περιέχει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του δημάρχου.
Αρχικά ο κ. Μώραλης κάλεσε τον κ. Κόκκαλη να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος εάν ευσταθούν τα δημοσιεύματα, με τον πρώην αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να το κάνει με μια δήλωση που εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του… νυν προέδρου του Ολυμπιακού.
Η παράταξη «Πειραιάς Νικητής» απάντησε στον κ. Κόκκαλη αντικρούοντας τα όσα έλεγε.
«Δεν θα υπογράψω δήλωση με ποιον θα είμαι»
Τώρα λοιπόν, σε συνέντευξή του στο Rise Tv ανέφερε πως «δεν θα μου πει κανείς να υπογράψω δήλωση με ποιον θα είμαι. Έκανα αυτό που μου ζήτησε ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής, μου ζήτησε να παραιτηθώ και βεβαίως παραιτήθηκα, γιατί δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν με θέλουν»
- Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
- Η διπλή στόχευση του Μητσοτάκη με την συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» του ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια του Καραμανλή για τον Σαμαρά
- Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα
- Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση