Πολιτική
|
09.08.2023 09:41
Παπαθανάσης για Νέα Φιλαδέλφεια: «H ΕΛΑΣ απέτυχε να προλάβει και να αποτρέψει το γεγονός»
NewsroomΤα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη που έχασε τη ζωή του στο επεισόδιο οπαδικής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρα έξω από το γήπεδο της ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.
«Νομίζω ότι αυτές τις δύο ημέρες θα μπορούσαμε να έχουμε μια γιορτή με τους δύο αυτούς αγώνες και όμως έχουμε θλίψη. Ένα τραγικό γεγονός», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ κ. Παπαθανάσης.
«Ο αθλητισμός είναι γιορτή και η οπαδική βία και αυτές οι δολοφονικές ενέργειες αμαυρώνουν όλη αυτή την προσπάθεια», σημείωσε.
«Θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Εδώ η ΕΛΑΣ προφανώς απέτυχε στο να προλάβει και να αποτρέψει το γεγονός. Η έρευνα πάει σε βάθος» πρόσθεσε.
Διαβάστε ακόμη
- Διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς μετά τη μήνυση για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου
- Εξεταστική - ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένταση με φωτογραφία του Πιερρακάκη - «Είναι στο σπίτι του αδερφού του "Φραπέ"»
- Κολομβία: Νεαρή τουρίστρια αφοπλίζει ένοπλο ληστή όσο ο φίλος της... κάνει το κορόιδο - Το βίντεο που έγινε viral
- Νίκος Πορτοκάλογλου στο Παλλάς: Ενα μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε φίλους