Πολιτική|18.03.2019 16:45

Θεσσαλονίκη: Βόλτα στην παραλία για τον Κώστα Σημίτη (pics)

Newsroom

Βόλτα στην Θεσσαλονίκη και την Νέα παραλία έκανε το πρωί της Δευτέρας (18.03) ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης εκμεταλλευόμενος τον ηλιόλουστο καιρό. 

Ο Κώστας Σημίτης συνοδευόμενος από τους γραμματείς του Κινήματος Αλλαγής σε Α' και Β' Θεσσαλονίκη, Χρήστο Παπαστεργίου και Γιάννη Κυανίδη αντίστοιχα, απόλαυσε για πρώτη φορά τη Νέα Παραλία περπατώντας από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το Μακεδονία Παλλάς.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Κώστας Σημίτης θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ανοικτή εκδήλωση του δικτύου "Σύγχρονων Δημοκρατών" με θέμα «Τέρμα στην Αποτελμάτωση». Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Capsis Hotel, στις 18:30 το απόγευμα.

Τις σχετικές φωτογραφίες ανέβασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου σημειώνοντας "Από την πρωινή βόλτα με τον Κώστα Σημίτη, στην παραλία της πόλης μας. Μαζί με τον Yannis Kyanides και τον Thanasis Filippopoulos, με αφορμή την σημερινή του ομιλία στο Ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ, στις 6.30μμ, η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming από την σελίδα Σύγχρονοι Δημοκράτες".

πρωθυπουργόςΚώστας ΣημίτηςΘεσσαλονίκη