Καλπάκης για Μητσοτάκη: Αντί να απολογηθεί για την καταστροφή, ζει στον κόσμο του
NewsroomΔριμεία κριτική στον πρωθυπουργό ασκεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.
«Ο Έβρος καίγεται για 16η ημέρα, με ανθρώπινες απώλειες, με πάνω από 935.000 στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη, με μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή στο δάσος της Δαδιάς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του» αναφέρει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης, μετά τη σχετική ανάρτηση του πρωθυπουργού για το "έργο" της κυβέρνησης.
Παράλληλα, επισημαίνει για τον Μητσοτάκη ότι «αντί να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του, άρχισε πάλι τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις για να μας πει ότι περίπου έγιναν όλα καλά».
Τέλος, ο Στέργιος Καλπάκης σημειώνει για τον πρωθυπουργό ότι «ή δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει στη χώρα όλες αυτές τις μέρες και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της καταστροφής στο μέλλον ή απλά επιχειρεί για άλλη μια φορά να μας πείσει ότι η καταστροφή είναι η νέα κανονικότητα».
Αναλυτικά η δήλωσή του
«Ο Έβρος καίγεται για 16η ημέρα, με ανθρώπινες απώλειες, με πάνω από 935.000 στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη, με μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή στο δάσος της Δαδιάς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του.
Αντί να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του, άρχισε πάλι τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις για να μας πει ότι περίπου έγιναν όλα καλά.
Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει στη χώρα όλες αυτές τις μέρες και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της καταστροφής στο μέλλον ή απλά επιχειρεί για άλλη μια φορά να μας πείσει ότι η καταστροφή είναι η νέα κανονικότητα».
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»