Πολιτική|11.09.2023 15:24

Κακοκαιρία Daniel: Παράταση στην ανακήρυξη συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλία - Τι σημαίνει για Αγοραστό

Newsroom

Την παράταση για την ημερομηνία ανακήρυξης συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλία αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα ημερομηνία μετατίθεται για τις 15 Σεπτεμβρίου. Όπως γίνεται αντιληπτό, η νέα ημερομηνία δίνει τη δυνατότητα υποβολής και νέων υποψηφιοτήτων, πέραν αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί. 

Σε σχετική του ανακοίνωση το ΥΠΕΣ ανέφερε: «Το υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι η ανακήρυξη των συνδυασμών υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 αποκλειστικά στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Λάρισας, Σποράδων, Καρδίτσας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετατίθεται για την 15η Σεπτεμβρίου, καθώς η λειτουργία των αρμόδιων δικαστηρίων έχει ανασταλεί έως και την 13η Σεπτεμβρίου, λόγω της κακοκαιρίας ''Daniel''».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυβέρνηση εξέτασαν το ενδεχόμενο να αποσύρουν τη στήριξη στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού, μετά τα τελευταία γεγονότα με την κακοκαιρία Daniel. Αν και τελικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ληφθεί, φαίνεται ότι η σκέψη αυτή έχει εγκαταλειφθεί κυρίως λόγω του περιορισμένου χρόνου για εξεύρεση αντικαταστάτη. 

ειδήσεις τώραΚώστας Αγοραστόςαυτοδιοικητικές εκλογέςΘεσσαλίακακοκαιρία Daniel