Πολιτική|11.09.2023 18:44

Κακοκαιρία Daniel – Συναντήσεις Μητσοτάκη με Μετσόλα και φον ντερ Λάιεν για ευρωπαϊκή στήριξη στη χώρα μας

Newsroom

Στο Στρασβούργο θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο Τρίτη, και θα έχει επαφές με παράγοντες της ΕΕ για τη στήριξη της χώρας μας στην αποκατάσταση των ζημιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Μπαράζ επαφών Μητσοτάκη στο Στρασβούργο

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, στις 9:30 (τοπική ώρα), ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola.

Στις 10:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, με θέμα τη στήριξη της χώρας μας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πρόσφατων φυσικών καταστροφών.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες στις οποίες από την πλευρά της κυβέρνησης θα συμμετέχουν: ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς.

κακοκαιρία Danielειδήσεις τώραΣτρασβούργοΚυριάκος Μητσοτάκης