Πολιτική|18.09.2023 12:41
ΚΚΕ για το δυστύχημα στη Λιβύη: «Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει για τα πραγματικά γεγονότα, τις αιτίες και τις συνθήκες»
NewsroomΤα συλλυπητήρια του για το πολύνεκρο δυστύχημα με θύματα πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη εκφράζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ότι «η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει για τα πραγματικά γεγονότα, τις αιτίες και τις συνθήκες του συμβάντος, καθώς και για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί κατά τη μετακίνηση της αποστολής σε μια περιοχή που βρίσκεται εδώ και πάνω από 12 χρόνια στο «μάτι του κυκλώνα» των ΝΑΤΟϊκών επεμβάσεων και των εμφυλίων».
Διαβάστε ακόμη
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- «Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
- Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού