Πολιτική|18.09.2023 12:41
ΚΚΕ για το δυστύχημα στη Λιβύη: «Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει για τα πραγματικά γεγονότα, τις αιτίες και τις συνθήκες»
NewsroomΤα συλλυπητήρια του για το πολύνεκρο δυστύχημα με θύματα πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη εκφράζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ότι «η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει για τα πραγματικά γεγονότα, τις αιτίες και τις συνθήκες του συμβάντος, καθώς και για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί κατά τη μετακίνηση της αποστολής σε μια περιοχή που βρίσκεται εδώ και πάνω από 12 χρόνια στο «μάτι του κυκλώνα» των ΝΑΤΟϊκών επεμβάσεων και των εμφυλίων».
Διαβάστε ακόμη
- Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς