Πολιτική|18.09.2023 19:12

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αποστολάκης: «Θα δοθεί λύση για τη Βουλή αν εκλεγεί ο Κασσελάκης, να διατηρήσουμε το καλό κλίμα»

Newsroom

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, που είχε δηλώσει τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου και, βλέποντας πώς διαμορφωνόταν η δυναμική αποφάσισε να εμφανιστεί στο σποτ του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο σχολίασε στην ΕΡΤ τις εξελίξεις με την εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι, η υποψηφιότητα του αυτοδημιούργητου -κατά τους ισχυρισμούς του ίδιου- εφοπλιστή φέρνει κάτι καινούργιο στο κόμμα. «Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία», σχολίασε για τη μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες.

Στη συνέχεια, με αφορμή τη δήλωση της υποψήφιας προέδρου ότι, «η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», ανέφερε ότι «δεν είναι καλό να υπάρξει τοξικότητα και ένταση σε αυτή τη διαδικασία, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις» και υπογράμμισε ότι, «στόχος είναι η συνεννόηση και το καλό κλίμα».

«Θα δοθεί λύση για τη Βουλή, μπορεί να γίνουν αλλαγές»

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει και για το εάν θα παραιτηθεί, εφόσον ο Στέφανος Κασσελάκης εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, ώστε να βρεθεί στα βουλευτικά έδρανα. «Είναι πρόωρο να συζητάμε κάτι τέτοιο, μόλις προκύψει ποιος θα είναι πρόεδρος θα δοθεί λύση για αυτό το ζήτημα άμεσα, αν θα εκπροσωπείται με κάποιο κοινοβουλευτικό ή θα γίνουν αλλαγές», είπε και τόνισε πως «πρέπει να διατηρηθεί το καλό κλίμα, να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα, το κόμμα να βρει νέο αφήγημα και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του κόσμου, που δήλωσε τη συμμετοχή του» ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας μεταξύ Κασσελάκη και Αχτσιόγλου.

ψηφοδέλτιο Επικρατείαςειδήσεις τώραΕυάγγελος ΑποστολάκηςΈφη ΑχτσιόγλουΣτέφανος ΚασσελάκηςπαραιτήσειςΣΥΡΙΖΑ