Πολιτική|21.09.2023 19:40

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Ρήγας: Άκομψη η πίεση από ορισμένους να πάρει θέση ο Τσίπρας

Newsroom

Απαράδεκτη και άκομψη χαρακτήρισε, την προσπάθεια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένουν πάρει θέση ο Αλέξης Τσίπρας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Πάνος Ρήγας.

«Είναι άκομψη αυτή η πειστική προσπάθεια από όποιον γίνεται και από τα πρόσωπα που αναφέρατε (σσ. Φίλης, Σκουρλέτης) να επιμένουν πάρει θέση ο Αλέξης Τσίπρας για όλα όσα γίνονται. Οι δηλώσεις του ήταν σαφείς ότι θα διασφαλίσει την ενότητα του κόμματος. Είναι απαράδεκτο και άκομψο» είπε μιλώντας στο MEGA.

«Μετά τις εκλογές της Κυριακής, η ενότητα του κόμματος θα είναι σαφής και δεδομένη. Πρέπει να υπάρξει μία εμβάθυνση των πολιτικών θέσεων και προγραμμάτων» τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Δεν θεώρησα και δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο που συμπαρατάσσεται μαζί μου, ξένο. Άρα, τίποτα ξένο για μένα όταν συμπαρατάσσεται με το πρόγραμμα, με την ιδεολογική προσέγγιση των πραγμάτων την οποία κάνουμε, και συμπράττει να διαμορφώσουμε ένα άλλο πολιτικό σχέδιο που θα είναι απέναντι της Νέας Δημοκρατίας». Τέλος, πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι ο Κασσελάκης συνάδει με τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «είναι προφανές ότι συνάδει. Αυτός που ασπάζεται ο ίδιος και εκφωνεί και δεν είναι θέμα προσώπου. Είναι η γραμμή και η ιδεολογική προσέγγιση που έχει ένας ολόκληρος οργανισμός».

ΣΥΡΙΖΑΈφη ΑχτσιόγλουΣτέφανος ΚασσελάκηςΠάνος Ρήγαςειδήσεις τώρα