Αιχμές Δώρας Αυγέρη για Άδωνι Γεωργιάδη: «Ας βρει μια κουβέντα να πει για τα δημοσιεύματα, εκτός και αν ξέχασε επειδή κοιτούσε το ρολόι του»
NewsroomΔήλωση γεμάτη αιχμές από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, για τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο «φως» τις τελευταίες ώρες.
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης ας είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα σπεύσει να χαρακτηρίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αναφορές του υπουργού Εργασίας σε σημερινή συνέντευξη του.
«Κι ας βρει πρώτα έστω και μια κουβέντα να πει», σχολιάζει η κ. Αυγέρη, «για τα δημοσιεύματα των New York Times και του Documento, τα οποία αποκαλύπτουν την "ειδική" σχέση που φέρεται να είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με την Huawei και τα δώρα που φέρεται να λάμβανε από την κινεζική εταιρεία. Εκτός κι αν, ξέχασε να μιλήσει για αυτά, επειδή κοιτούσε το ρολόι του».
- Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη 16χρονη που μαχαίρωσε τη συμμαθήτριά της στην Κυψέλη
- Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
- Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
- Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)