ΝΔ: Ο Κασσελάκης ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν επισκέπτεται τους πλημμυροπαθείς
NewsroomΠυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν σπίτι που επισκέφτηκε στον Βόλο να ανήκει σε συγγενή βουλευτή του κόμματος.
«Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.
Και τονίζει «σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους».
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Βόλο επισκέφτηκε τα σπίτια πλημμυροπαθών. Σε ένα από αυτά αντάλλαξε μια θερμή αγκαλιά με μια ηλικιωμένη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας του.
- Όσα είπαν Τραμπ και Πούτιν: Η πρόταση για τα αποθέματα ουρανίου του Ιράν και η εκεχειρία στην Ουκρανία
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βουτιά» 2,5 μονάδων για τη ΝΔ - Μειώνεται η ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ
- Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ
- «Δαίμονες ή μεσσίες;»: Γιατί οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης θέλουν να τις φοβόμαστε