Πολιτική|04.10.2023 23:45
Γεραπετρίτης σε υπουργό Εξωτερικών Αρμενίας: Ισχυρή αλληλεγγύη της Ελλάδας
NewsroomΤηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρμένιο ομόλογό του, Αραράτ Μιρζογιάν, είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.
Κατά την επικοινωνία, ο κ. Γεραπετρίτης εξέφρασε την ανησυχία της Ελλάδας για τη μαζική έξοδο προσφύγων από το Ναγκόρνο Καραμπάχ και την ισχυρή αλληλεγγύη της Ελλάδας προς τον αρμενικό λαό.
Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της Αρμενίας έτοιμη να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια μέσω ΕΕ, δεσμεύτηκε να τη στηρίξει σε διεθνή φόρα για άμεση επίλυση ζητήματος και εξέφρασε την ετοιμότητα της να συνδράμει τους Αρμένιους πρόσφυγες.
Διαβάστε ακόμη
- Πότε αναμένονται εξελίξεις για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης - Ο σχεδιασμός της Αθήνας και ο εκνευρισμός της Άγκυρας
- Πολεοδομία Καλαμάτας: Οι προειδοποιήσεις των μηχανικών στο ΥΠΕΝ πριν από τις απειλές θανάτου στη διευθύντρια
- Βαρέα και ανθυγιεινά σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ: Ποιοι δικαιούνται πλήρη σύνταξη στα 62 - Οι όροι ένταξης
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο