Πολιτική|05.10.2023 18:24
ΣΥΡΙΖΑ: Οι νέοι ρόλοι στην ΚΟ - Ποια θέση αναλαμβάνει ο Πολάκης
Βούλα ΚεχαγιάΤην πρότασή του για την ανάληψη των νευραλγικών πόστων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
Ειδικότερα: Γραμματέας της ΚΟ τοποθετείται η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι αναλαμβάνουν ο Νίκος Παππάς, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Διονύσης Καλαματιανός. Διευθυντής της ΚΟ αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας, ενώ συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου, ο Παύλος Πολάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση υπερψηφίστηκε από 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ 15 ψήφισαν λευκό. Κατά τις ίδιες πηγές, ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν λευκό βρίσκονται η Κατερίνα Νοτοπούλου, η Όλγα Γεροβασίλη, η ομάδα των 6+6, καθώς επίσης και η «Ομπρέλα».
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής