Πολιτική|08.10.2023 17:10

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Θεσσαλία: «Μακριά από κομματικά ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων»

Newsroom

Στη Λάρισα βρέθηκε η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο της περιοδείας της. Η ίδια έδωσε το δικό της μήνυμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές προτρέποντας του πολίτες να μείνουν «μακρυά από τα κομματικά ψηφοδέλτια αυτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν»

Ολόκληρη η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ στη Θεσσαλία, όχι για να πούμε στους πολίτες να μας ψηφίσουν, αλλά για να τους πούμε ότι είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κάτι πολύ σοβαρό για να το αφήσουμε στα κυβερνητικά κόμματα, όπως απέδειξαν και τα πρόσφατα γεγονότα.

Μακριά λοιπόν από τα κομματικά ψηφοδέλτια αυτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν.

Η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι σταθερά δίπλα στους ανθρώπους.

Το κίνημά μας δυναμώνει μέρα με την ημέρα και υπόσχεται ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες στη Θεσσαλία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν επιλογή!

Σημειώνεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ήδη καθ/οδόν για την Αθήνα και θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 6.30 στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5)

περιφερειακές εκλογέςΖωή Κωνσταντοπούλουειδήσεις τώρααυτοδιοικητικές εκλογέςΘεσσαλίαΠλεύση ΕλευθερίαςΔημοτικές εκλογές