Πολιτική|08.10.2023 22:14

Εκλογές: Άγριος καβγάς Ηλιόπουλου - Μπέου: «Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις»

Newsroom

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Νάσου Ηλιόπουλου και του δήμαρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου όταν ο δεύτερος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση την ώρα που ήταν στο πάνελ του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, είπε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Ο Αχιλλέας Μπέος θα έπρεπε να ελέγχεται για το τεράστιο σκάνδαλο με το Πανθεσσαλικό στάδιο σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος και συμπλήρωσε: «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει και λεφτά. Ο δήμαρχος είναι και επιχειρηματίες, δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο και η κυβέρνηση να μην κάνει ελεγκτικά τίποτα».

Λίγο αργότερα ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση. «Καλησπέρα σας, είμαι στο σπίτι και πάω σε εκλογικό κέντρο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αυτή η λάσπη… Αν η ΠΑΕ Βόλος από το Πανθεσσαλικό οφείλει ένα ευρώ, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Αλλά αυτό έχουν μάθει από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμα. Λάσπη, κατηγορίες.

Να μας πει ο κύριος Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Και σε βλέπω και στο παράθυρο; Ποιο είναι το επάγγελμά σου; 4%. Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Ηλιόπουλο «ανεπάγγελτο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του αντέδρασε λέγοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», τονίζοντας ότι «έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό, να βγαίνει ο κ. Μπέος, να λέει καφρίλες και να με προσβάλλει».

«Στο 4%, εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ… ανεπάγγελτε. Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία, αποδείξεις… λάσπη αυτοί είστε», είπε προς τον Νάσο Ηλιόπουλο ο οποίος του απάντησε:

«Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν; Πες μου αν έκανες. Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις».

Δημοτικές εκλογέςΒόλοςΝάσος ΗλιόπουλοςΣΥΡΙΖΑπεριφερειακές εκλογέςΑχιλλέας Μπέοςαυτοδιοικητικές εκλογέςειδήσεις τώρα