Πολιτική|10.10.2023 10:00

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: «O Αγγελούδης είναι επικεφαλής παράταξης με απόσπαση», λέει ο Ζέρβας

Newsroom

Νέα βέλη κατά του Στέλιου Αγγελούδη εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας το πρωί της Τρίτης μιλώντας στο OPEN. Όπως είπε η «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» είναι μια παράταξη που ο επικεφαλής της ήρθε με απόσπαση.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη πόλη αλλά γνωριζόμαστε όλοι. Έχουμε μια τελική μάχη την Κυριακή. Έχουμε 2 υποψηφίους. Πρέπει να συγκρίνουν και να αξιολογήσουν οι πολίτες τα δύο πρόσωπα αλλά και τα προγράμματα. Να δούμε κατά πόσο η πόλη έχει μπει σε μια σωστή τροχιά. Δεν λέω κάναμε και μεις τα λάθη μας. Είχαμε τις καθυστερήσεις μας» είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ενόψει του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος δεν έχει προκαταλήψεις, δεν έχει εξαρτήσεις όταν μιλάει για την πόλη του».

«Είμαστε 1-0, πάμε για το δεύτερο ημίχρονο»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε την χαμηλή συμμετοχή του πρώτου γύρου και προέτρεψε τον κόσμο να πάει την προσεχή Κυριακή να ψηφίσει.

«Ο κόσμος να συγκρίνει και να εκλέξει τις προσωπικότητες και τα προγράμματα τα επόμενα πέντε χρόνια για να ολοκληρώσουμε αυτόν  τον κύκλο της ανάπτυξης. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.  Είμαστε 1-0, πάμε για το δεύτερο ημίχρονο. Η Θεσσαλονίκη έχει μια υστέρηση στις υποδομές και αυτά τα 4 δύσκολα χρόνια απλής αναλογικής, πανδημίας, ενεργειακής κρίσης προσπαθήσαμε να βάλουμε τη Θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένες ράγες, να έχουμε μια ατζέντα. Και αυτό το καταφέραμε».

περιφερειακές εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογέςδήμος Θεσσαλονίκηςειδήσεις τώραΚωνσταντίνος ΖέρβαςΔημοτικές εκλογέςδήμαρχοςαποτελέσματα εκλογών 2023