Πολιτική|11.10.2023 14:00

Νέα ομοφοβική δήλωση Μπέου: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στη χώρα μου» - Στηρίζει Αγοραστό

Newsroom

Συνεχίζει τις ομοφοβικές του δηλώσεις ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως «δεν είναι πρότυπο» και πως «δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στη χώρα μου», ενώ προτείνει μάλιστα να γίνει και δημοσκόπηση για «να δούμε πόσοι είναι υπέρ μου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Καταρχήν το θέμα Κασσελάκης για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, δεν με ενδιαφέρει. Όσα είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου. Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και έχω πολλούς φίλους και γουστάρω κιόλας, μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν, είμαι ελεύθερος άνθρωπος, με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου.

Συνεχίζοντας το ομοφοβικό του παραλήρημα, ο κ. Μπέος ανέφερε:

«Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι, γιατί κουράσατε. Οι λίγοι θα επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά. Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα... αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος λατρεύω το γυναικείο φύλο, πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο, τι θα κάνουμε δηλαδή; Δέχομαι και αυτή την μερίδα των ανθρώπων, δικαίωμα τους είναι η προσωπική ζωή τους. Μέχρι εκεί όμως», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Το σωστό θα ήταν να πω πως ότι ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Και άμα θέλετε να κάνουμε δημοσκόπηση, να δείτε πόσοι είναι υπέρ μου», σημείωσε ο δήμαρχος Βόλου.

Επίσης είπε πως θεωρεί πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε λάθος και της έχεις στείλει και σχετική επιστολή.

Τέλος, δήλωσε πως «δέχεται» και τους πολίτες που δεν ανέχτηκαν το γεγονός πως χαστούκισε έναν πλημμυροπαθή άνθρωπο. Μπορεί να μην τους άρεσε όπως είπε, «επειδή πολλοί είναι συντηρητικοί και να μου στοίχισε στις εκλογές μια μονάδα το χαστούκι. Τους δέχομαι».

Στήριξη σε Αγοραστό

Ξεκάθαρη και ανοιχτή στήριξη στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού έδωσε επίσης ο Αχιλλέας Μπέος.

«Ο Κώστας Αγοραστός μπορεί να έκανε λάθη, μπορεί να έχει μια κάποια έπαρση, αλλά δεν ευθύνεται κανένας άνθρωπος για μια φυσική καταστροφή. Είναι η πρώτη φορά που στηρίζω κάποιο πρόσωπο, υπάρχει λόγος, το κάνω για την πόλη μου για να συνεχιστεί η συνεργασία και να φτιάξουμε τα έργα υποδομής», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Αχιλλέας Μπέοςειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑομοφοβική επίθεση