Πολιτική|13.10.2023 21:08

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Αγγελούδης στο OPEN: «Σε πανικό ο Ζέρβας ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα»

Newsroom

Για τον λόγο που θα πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν τον ίδιο και όχι τον Κωνσταντίνο Ζέρβα αλλά και τις προτεραιότητες που έχει αν εκλεγεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης μίλησε στην τηλεόραση του OPEN, ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.

«Πλέον είναι πεπεισμένοι όλοι οι πολίτες με το αποτέλεσμα που έδωσαν την πρώτη Κυριακή, ένα αποτέλεσμα που αποδοκίμασε σε ένα ποσοστό πάνω από το 70% τη θητεία του απερχόμενου δημάρχου, ότι τη δουλειά του δημάρχου και όχι την πολιτική μπορεί να την κάνει μια ανεξάρτητη, αδέσμευτη, υπερκομματική και πολυσυλλεκτική παράταξη η οποία μπορεί να κάνει την πόλη μας πιο πράσινη, πιο καθαρή πιο φωτεινή, πιο φιλική και πιο ανθεκτική» τόνισε ο κ. Αγγελούδης αναφερόμενος στο γιατί να τον επιλέξουν οι πολίτες στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ενώ για τις προτεραιότητες του αν εκλέγει είπε: «προφανώς, η κριτική δεν έχει προσωπικά χαρακτηριστικά, έχει χαρακτηριστικά απόλυτα αυτοδιοικητικά και έχει να κάνει με την διαπίστωση ότι η πόλη μας είναι αν όχι η πιο, μια από τις πιο βρώμικες πόλεις της χώρας. Εκεί λοιπόν έχω να πω ότι το πρόγραμμά μας για τις 24 γειτονιές που είδα να το αντιγράφει έστω και στο τέλος ο απερχόμενος δήμαρχος, μιλάει για μια προσεγμένη προσπάθεια να σταθούμε όσο αφορά τον δημόσιο χώρο άρα και την καθαριότητα σε κάθε γειτονιά με τον επόπτη της γειτονίας, αλλά κυρίως με μια γενναία αναδιάρθρωση η οποία θα γίνει στην υπηρεσία. Αξιοποίηση του προσωπικού το οποίο απουσιάζει από τις υπηρεσίες καθαριότητας».

Και πρόσθεσε: «οι προτεραιότητες έχουν να κάνουν με όλα τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Δηλαδή με τον δημόσιο χώρο, το πράσινο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας δήμαρχος δεν φυτεύει χιλιάδες δέντρα και δεν το έκανε την 4ετια που πέρασε. Θέλουμε να πρασινίσει η πόλη σε όλους τους ακάλυπτους χώρους. Έχουμε σχέδιο για το θέμα αυτό όπως και για την προστασία του δημόσιου χώρου». 

Δεν είδαμε να υλοποιούνται πολλά έργα

«Να λύσουμε το κυκλοφοριακό με συγκεκριμένα μέτρα όπως η αστυνόμευση κεντρικών δρόμων, η λειτουργία των καμερών στις λεωφοριολωριδες και η πιστή εφαρμογή του ωραρίου φόρτωσης εκ φόρτωσης. Έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά και στους χώρους στάθμευσης όπου είδαμε να μην υλοποιείται καμία από τις μελέτες που παρέλαβε από τον κύριο Μπουτάρη ο κύριος Ζέρβας. Ήταν πολλά τα έργα που παρέλαβε και δεν δρομολόγησε την πραγματοποίησή τους» είπε στην συνέχεια.

«Σε πανικό ο Ζέρβας ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα»

«Στα όσα είπε ο αντίπαλός του Κωνσταντίνος Ζέρβας περί συμφερόντων από την Αθήνα φωτογραφίζοντας τον ο ίδιος είπε: «Εάν δεν σας κατονόμασε κάτι θα έλεγα ότι είναι η γνωστή τακτική ενός ανθρώπου σε πανικό να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Εάν δεν είπε ονόματα γιατί ζητά και εγώ να πει τι αναφέρεται. Μάλλον για αυτό δεν έρχεται και στα debate. Μάλλον είναι απόρροια ενός πανικού».

Δημοτικές εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογέςπεριφερειακές εκλογέςΘεσσαλονίκηΚωνσταντίνος Ζέρβαςειδήσεις τώρα