Πολιτική|15.10.2023 11:45

Aυτοδιοικητικές εκλογές - Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη δε γυρίζει πίσω - Έχω πρόγραμμα απέναντι στο άγνωστο που κάποιοι υπόσχονται»

Newsroom

Στο 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στον πεζόδρομο της Ικτίνου, στο κέντρο της πόλης, ψήφισε, λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έφτασε στο σχολικό συγκρότημα, συνοδευόμενος από τις αδερφές του και φίλους του. 

«Η Θεσσαλονίκη σήμερα αποφασίζει για το μέλλον της. Αν θα συνεχίσουμε μαζί με δυναμικά και σταθερά βήματα για την Θεσσαλονίκη του 2030 ή αν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη των προηγούμενων δεκαετιών των μηχανισμών, των αναβολών, των ακυρώσεων. Ξεβολέψαμε πολλούς το 2019 που σήμερα συνασπίστηκαν απέναντι σε κάθε Θεσσαλονικιά και Θεσσαλονικιό που απεχθάνεται το παρασκήνιο. Με ξέρετε πολύ καλά, ξέρετε ποιος είμαι, την δουλειά που έχω κάνει, δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Δεν εμφανίστηκα τους τελευταίους μήνες, έχω πρόγραμμα και σχέδιο απέναντι στο άγνωστο που κάποιοι υπόσχονται. Μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για την Θεσσαλονίκη του 2030. Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης. Ναι στην Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

ΘεσσαλονίκηΚωνσταντίνος ΖέρβαςΔημοτικές εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογέςδήμαρχος