Πολιτική|15.10.2023 21:36

Εκλογές - Πτωχός: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο - Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μας δείξατε»

Newsroom

Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη του έστειλε ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, τονίζοντας πως η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα και «θα το αποδείξουμε».

Αρχικά, δήλωσε: «Οι πολίτες αποφάσισαν σήμερα μαζί να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Είναι ευθύνη όλων μας και δική μου προσωπικά και θα τα καταφέρουμε, να είστε όλοι σίγουροι. Μετά από μία τόσο σπουδαία νίκη θέλω να πω το πολύ μεγάλο ευχαριστώ που οφείλω. Πρώτα απ' όλα φυσικά σε όλες και όλους που μας εμπιστεύτηκαν, από όπου και αν είναι, από οποιοδήποτε πολιτικό χώρο. Στους υποψήφιους του συνδυασμού μας, παιδιά θα είμαστε για πάντα μαζί, πάντα ομάδα. Θα δουλέψουμε μαζί για την επόμενη μέρα. Στους συνεργάτες μου για τη σκληρή δουλειά που έκαναν και κυρίως για την ανιδιοτέλειά τους. δώσαμε μαζί έναν πολύ μεγάλο αγώνα, έναν αγώνα που θα θυμόμαστε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που χρωστάω τα πάντα, ΠΟΥ ήταν πάντα δίπλα μου».

«Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη της ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε, για τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά», πρόσθεσε.

«Η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα»

Όπως είπε έπειτα, η «μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι αφετηρία για την σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για τις νίκες που πρέπει να καταφέρουμε από εδώ και μπρος, όλοι μαζί, κάθε μέρα, για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο γιατί η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το αποδείξουμε. Από σήμερα προχωράμε μπροστά, αισιοδοξία και αγάπη για την πατρίδα μας, αφήνουμε πίσω μας την τοξικότητα και τις νοοτροπίες του χθες».

«Να συνεχίσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στην πολιτεία και τον πολίτη. Μαζί πηγαίνουμε πιο μακριά, μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και θα αξιοποιήσουμε τις νέες ευκαιρίες. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μας δείξατε μέχρι τέλους», κατέληξε.

Πελοπόννησοςειδήσεις τώραεκλογέςπεριφερειακές εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογές