Πολιτική|15.10.2023 23:43

Εκλογές - Παπανδρέου για νίκη Δούκα: «Όταν ενώνονται οι προοδευτικές δυνάμεις πίσω από πρόσωπο με όραμα γίνεται ανατροπή»

Newsroom

«Όταν ενώνονται οι δημοκρατικές και οι προοδευτικές δυνάμεις πίσω από ένα πρόσωπο με γνώσεις, δυνατότητες και όραμα, τότε μπορεί να γίνει ανατροπή» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούκα για να τον συγχαρεί μετά τη μεγάλη νίκη του και την εκλογή του ως δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε ότι «πραγματική ανατροπή θα γίνει με την εφαρμογή αυτών των ιδεών για μια βιώσιμη και πράσινη Αθήνα. Μπορεί να είναι πρωτοπόρος αυτή η πόλη για μια μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται η χώρα, αλλά και σε ό,τι αφορά τις ιδέες της πράσινης ανάπτυξης. Χρειάζεται να δείξουμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε ανθρώπινες πόλεις, που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις».

«Είναι ένα μήνυμα που θα αντηχήσει σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια μεγάλη νίκη, μια νέα αρχή, ένα μεγάλο μήνυμα για τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

ΠΑΣΟΚΔημοτικές εκλογέςπεριφερειακές εκλογέςειδήσεις τώραεκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογέςΓιώργος ΠαπανδρέουΧάρης Δούκαςαποτελέσματα εκλογών 2023