Πολιτική|16.10.2023 17:59
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν για τις εξελίξεις σε Ισραήλ και Παλαιστίνη - Τι συζήτησαν
NewsroomΟ Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ και την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε στον Τούρκο πρόεδρο την ανάγκη να αποφευχθεί μια ανθρωπιστική κρίση και να μην απειληθεί η περιφερειακή σταθερότητα.
Διαβάστε ακόμη
- Ιράν: Τα σημάδια κλειδιά που δείχνουν ότι το καθεστώς μπορεί να πέσει - Ποια είναι η επόμενη ημέρα
- Μινεάπολη: Σοκαριστικό βίντεο από το κινητό του πράκτορα της ICE - Η στιγμή της δολοφονίας της 37χρονης
- Μπλόκα αγροτών: Η συμφωνία Mercosur βάρυνε το κλίμα - Ποιοι ζητούν συνέχιση των κινητοποίησεων
- Κλιμακώνεται ο «εμφύλιος» στους Μπέκαμ - Όταν η χολιγουντιανή λάμψη μπλέκει με το οικογενειακό ριάλιτι