Πολιτική|23.03.2019 19:30

Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Να βελτιωθούν οι συνθήκες στη «Μέλισσα»

Newsroom

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον, Κερκυραίο, πρώην υπουργό Νίκο Δένδια και τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού «Ιωάννης Καποδίστριας», η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου, υποψήφιοι δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Στέφανος Γκίκας, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, ήταν το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα», όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του κέντρου, Σπύρο Ζουμπουλίδη, για τις ενέργειες του Συλλόγου, από το 1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα. Πληροφορήθηκε επίσης για τις ανάγκες της «Μέλισσας» προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των Ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος προκειμένου να συναντήσει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με φορείς για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλά σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων, σε ξενοδοχείο της πόλης.

 

Νέα ΔημοκρατίαΚέρκυραΚυριάκος Μητσοτάκης