Πολιτική|24.10.2023 22:19

Έλλη Στάη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Τσίπρας είναι ωσεί παρών… σιγώντας» - Τι είπε για τον Κασσελάκη

Newsroom

Στις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το κλίμα διάσπασης αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη στο σχόλιό της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

«Το περιμέναμε όλοι, δεν είναι κάτι που εξέπληξε ούτε εμάς ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε αρχικά η δημοσιογράφος για να συνεχίσει: «Νομίζω ότι βλέπουμε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έρχεται από παρελθόντα χρόνο γιατί, η ομάδα που είναι πυρ ομάδων κατά του κ. Κασσελάκη και ο κ. Κασσελάκης εναντίον τους, είναι σαν να βλέπουμε όλη αυτή την αντιπαράθεση που υπήρχε με τον κ. Τσίπρα».

«Ο κ. Τσίπρας είναι ωσεί παρών σιγώντας», τόνισε η Έλλη Στάη.

«Για ποιο λόγο οι μεν δεν αντέχουν τους δε. Είναι πάρα πολύ απλό γιατί το λένε ξεκάθαρα. Τον κύριο Κασσελάκη δεν τον αποδέχθηκαν ποτέ, δεν αποδέχθηκαν την εκλογή του», σημείωσε και πρόσθεσε ότι πρόκειται για «μεγάλο λάθος γιατί εξελέγη νομιμότατα μέσα από μια διαδικασία που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ήδη προκρίνει. Άρα, κακώς δεν τον αποδέχθηκαν από την πρώτη ώρα».

«Τον εγκαλούν για έλλειψη πολιτικών θέσεων που συνάδουν με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο κ. Κασσελάκης αυτή τη στιγμή δεν έχει πολιτικές θέσεις και αυτό είναι το μείζον πρόβλημα ως προς την κοινωνία», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Σημείωσε επίσης ότι «δεν αποδέχονται το lifestyle του», τόνισε ότι «είναι υπαρκτά πράγματα», ενώ συμπλήρωσε ότι «το θέμα είναι ότι προϋπήρχαν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και το ερώτημα είναι πού θα καταλήξουν».

Έθεσε επίσης ερωτήματα για τη διαδικασία διαγραφής των στελεχών που ο κ. Κασσελάκης έθεσε προς διαγραφή.

«Κάτι που θα είχε πολύ ενδιαφέρον θα ήταν, τι θα γίνει σε επίπεδο Βουλής και κοινοβουλευτικής ομάδας. Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή οι συσχετισμοί και οι αριθμοί δεν είναι υπέρ του να δημιουργηθεί μία ομάδα η οποία θα έχει υπόσταση στη Βουλή. Μένει να δούμε τι θα κάνει και ο ίδιος όταν επιστρέψει από την Αμερική», τόνισε.

Αλέξης ΤσίπραςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΈλλη Στάη