Αυγέρη για άρνηση να δεχθεί ερωτήσεις από δημοσιογράφους: Στραβοπατήματα στην τήρηση της δεοντολογίας εν τη απουσία μου
NewsroomΤην αντίδραση της Δώρας Αυγέρη προκάλεσε η δήλωση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη, πως η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε θέσει ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 να μην δεχθεί ερωτήσεις από κανέναν άλλο δημοσιογράφο πέραν του ίδιου.
Η κυρία Αυγέρη κάνει λόγο για «σοβαρά στραβοπατήματα στην τήρηση της εν τη απουσία της» από τον κ. Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.
Αναλυτικά, αναφέρει σε ανάρτησή της:
«Είναι σημαντικό το ότι τηρήθηκαν οι βασικές αρχές δεοντολογίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μου, για τις οποίες ουδεμία αντίρρηση υπήρχε από τους υπεύθυνους της εκπομπής ''Καλημέρα Ελλάδα'' κατά την αποδοχή παραχώρησής της.
Εξάλλου, αυτό δεν το αμφισβήτησε στον τηλεοπτικό αέρα και ο ίδιος ο πολύπειρος δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης.
Θα ήταν ένα βήμα μπροστά, αν δεν ακολουθούσαν τα σοβαρά στραβοπατήματα στην τήρηση της δεοντολογίας εν τη απουσία μου».
Η συγγνώμη του Γιώργου Παπαδάκη
Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που είχε καλεσμένους, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Κάτια Μακρή, καθώς όπως είπε δεν τους επετράπη να κάνουν ερωτήσεις.
«Είχαμε προηγουμένως την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις. Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα», είπε ο δημοσιογράφος.
Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή είπε: «Eγώ κάθισα ήσυχη γιατί σέβομαι εσένα Γιώργο. Η κυρία Αυγέρη θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, ως παλιά συνάδελφος».
«Να πω και εμένα με ενόχλησε αυτή η στάση», συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης.
- Μέλος της Χαμάς στην Κρήτη: Η επιχείρηση «Odin», τα χημικά στα Πατήσια και το σχέδιο για χτύπημα στην Ευρώπη
- Cosmeticorexia: 10 ετών με «τέλεια εμφάνιση» - Πώς ανήλικα κορίτσια παγιδεύονται στη δίνη του skincare
- Θεωρίες συνωμοσίας: Το τραγούδι των '60s που έκλεισε πράκτορες του FBI σε ένα δωμάτιο για 18 μήνες
- Μίλτος Πασχαλίδης: «Μάθετε στα αγόρια σας να σέβονται τις γυναίκες, να μην είναι μαλ@κες»