Πολιτική|27.10.2023 13:48
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής στην Ημαθία - Θα υποδεχόταν τον Κασσελάκη κατά την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία
NewsroomΜια ακόμη αποχώρηση καταγράφεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινάει την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Καλδάρας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το κόμμα.
Σημειώνεται πως ο κ. Καλδάρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο άνθρωπος που θα υποδεχόταν τον Στέφανο Κασσελάκη το πρωί της Κυριακής στην Ημαθία, βάσει του επίσημου προγράμματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ τώρα «βλέπει» ότι σύντομα θα τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν - «Οι τιμές του πετρελαίου θα πέσουν σαν πέτρα»
- Συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Κλεομένης που δολοφονήθηκε κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν 4 χρόνια
- Όσκαρ 2026: Μια βραδιά λάμψης σε έναν φλεγόμενο κόσμο - «Ζούμε σε χαοτικές και τρομακτικές εποχές»
- Έξι χρόνια από τον εφιαλτικό Μάρτη - «γδάρτη» που χάθηκε μία Καλαμάτα και κυκλοφορούσαμε με άδεια μέσω sms