Πολιτική|02.11.2023 15:00

Ρωμανός: Ο Σκουρλέτης αποκάλυψε δημόσια το χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου

Newsroom

Στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα» στο «X» (πρώην Twitter) αναφέρθηκε με δήλωσή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια το χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, πήγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δώσει σχετικά στοιχεία. Ελπίζουμε να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα», αναφέρει ο κ. Ρωμανός.

«Και επιμένουμε να ζητάμε, ακόμα πιο εμφατικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να σπάσει επιτέλους την αφωνία του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας. Και είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει.

Στη Δίωξη Ηλεκτρικού Εγκλήματος προσφεύγει ο Πάνος Σκουρλέτης

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς έχει δεχτεί επιθέσεις από τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός με το όνομα «Πεν Νταλαούρα» έχει επιτεθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαρινάκης: Να μάθουμε ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτούς τους ανθρώπους

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών. «Πολιτική μπορεί να γίνεται οπουδήποτε. Έχουμε ισχυρή δημοκρατία. Άλλο όμως η πολιτική άλλο η λάσπη, άλλο η συκοφαντία και άλλο οι απειλές από άτομα που το πράττουν ανώνυμα. Εδώ έχουμε καταγγελίες από τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σημαντική η σημερινή του επίσκεψη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι καθημερινό να συμβαίνει αυτό και είναι μείζον θέμα. Όταν κάτι πηγαίνει σε επίπεδο αρχών και δικαιοσύνης είναι θέμα της δικαιοσύνης να κάνει την δουλειά της. Έχουμε αυστηρό νομικό πλαίσιο. Αυτό που ζητάμε είναι όσοι έχουν πέσει θύματα των ανώνυμων προφίλ να δουν να γίνεται ταχύτερα η διαδικασία για να μάθουμε την αλήθεια», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και κατέληξε: «Να μάθουμε ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν ασκούσαν πολιτική. Έβριζαν και διέδιδαν fake news και στοχοποιούσαν και απειλούσαν και έβριζαν. Έχουμε καθήκον όλοι και ειδικά οι αρχές να κάνουν την δουλειά τους».

TwitterΠαύλος ΜαρινάκηςΔίωξη Ηλεκτρονικού ΕγκλήματοςΝίκος Ρωμανόςειδήσεις τώραΠάνος Σκουρλέτης