Πολιτική|02.11.2023 15:25
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καταφεύγει στο τρολάρισμα για να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών
Newsroom«Η ΝΔ καταφεύγει στο τρολάρισμα για να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών. Τι άλλο θα κάνει για να το κουκουλώσει;» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Όπως αναφέρουν, «μετά τη νέα δημοσιογραφική αποκάλυψη που δείχνει τον τηλεφωνικό αριθμό του πρώην στενότατου συνεργάτη του πρωθυπουργού ως υπευθύνου για την επιμόλυνση ακόμη 11 κινητών, έχοντας εξαντλήσει κάθε μέθοδο φίμωσης μαρτύρων και ανεξάρτητων αρχών, καταφεύγει στο τρολάρισμα για να συσκοτίσει την υπόθεση».
«Η ΝΔ κινείται στο σκοτάδι, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο φως», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
Διαβάστε ακόμη
- Η στρατηγική του «θυσιαζόμενου πιόνιου», τα εκατομμύρια του εκλεκτού του Αυγενάκη και η εμπλοκή του Παπαστεργίου στις άδειες της «Βιολάντα»
- «Εκτίθενται οι θεσμοί»: Γιατί οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη είναι οργισμένοι με τις εκταφές - εξπρές
- Στα «χαρακώματα» με το Μεταφορών οι οδηγοί ταξί: Θύελλα αντιδράσεων στη διαβούλευση και στο βάθος... απεργίες διαρκείας
- Οι αιχμηρές αναφορές Δένδια για τις δημοσκοπικές επιδόσεις και τα μηνύματα στο γαλάζιο εσωτερικό