Κασσελάκης για υποκλοπές: Στην Ελλάδα ζούμε μια παρένθεση που πρέπει να κλείσει
Newsroom«Στη Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο», αναφέρει σε δήλωσή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Και προσθέτει: «Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας».
«Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση", σημειώνει ακόμη ο κ. Κασσελάκης και επισυνάπτει δήλωση του κ. Ράμμου ο οποίος αναφέρει ότι «ένιωσε πως θίχτηκε η υπόληψη του και η δικαστική του τιμή από την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή οποίος τον κατηγόρησε ότι στο θέμα της διερεύνησης των υποκλοπών ‘είχε την δίκη του ‘ατζέντα'».
- Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
- Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα