Πολιτική|25.03.2019 15:13

ΣΥΡΙΖΑ: Πρακτική του υποκόσμου η επίθεση στον Παύλο Πολάκη

Newsroom

«Μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου». Έτσι χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο, τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/3).

Η αστυνομία προχώρησε αρχικά σε τέσσερις προσαγωγές από την περιοχή. Αποδείχτηκε, όμως, πως κανένας από τους τέσσερις δεν είχε σχέση με την υπόθεση. Κι αυτό γιατί αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις από τους τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο τέταρτος συνελήφθη για διοικητική απέλαση. 

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: «Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου. Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές».

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook είχε επιτεθεί στο «παρακράτος», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Το ξέρω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά και οι ανακοινώσεις που κάναμε στην Κρήτη. Είστε θρασύδειλα όντα. Σας γλεντάω».

μολότοφΣΥΡΙΖΑΠαύλος Πολάκης