Πολιτική|06.11.2023 16:37

Συνάντηση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη: «Πρέπει να λάμψει η αλήθεια για τις υποκλοπές» - «Θα λάβουμε πρωτοβουλίες»

Αλέξανδρος Διαμάντης
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Στην ανάγκη να λάμψει η αλήθεια για τις υποκλοπές στάθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους που κράτησε κάτι παραπάνω από μία ώρα και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

«Το πιο προοδευτικό πράγμα είναι να λάμψει η αλήθεια στο θέμα των υποκλοπών», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να θυμίζει ότι «από πέρυσι όταν ξεκίνησε η περιπέτεια προσπαθήσαμε να το αναδείξουμε με θεσμικό τρόπο».

«Εμείς προσπαθήσαμε και με προσωπικό τρόπο να το αναδείξουμε. Είναι ένας πυλώνας πολύ κρίσιμος για την εύρυθμη λειτουργία. Ήταν πάρα πολύ δυσάρεστο που από το βήμα της βουλής ο πρωθυπουργός επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Ράμμο», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην αντικατάσταση των μελών της ΑΔΑΕ από τη Διάσκεψη των Προέδρων αναρωτήθηκε πως «εγκρίθηκαν με πλειοψηφία κάτω των 3/5» ενώ δεν έγινε καμία προσπάθεια για συνεννόηση.

Ο σύντομος διάλογος

Σ. Κασσελάκης: Γεια σου Νίκο

Ν. Ανδρουλάκης: Καλώς όρισες

Σ. Κασσελάκης: Τι γίνεται. Πάλι σε καναπέ κάθομαι

Ν. Ανδρουλάκης: Χαίρομαι πάρα πολύ για την συνάντηση. Έχουμε χρέος να συζητάμε τα μεγάλα θέματα αλλά και τα εθνικά θέματα είμαστε σε μια κρίσιμη συγκυρία πρέπει να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας.

Σ. Κασσελάκης: Υπηρετούμε τον κόσμο. Ο κόσμος θέλει λύσεις και από την πλευρά μας οι λύσεις πρέπει να είναι προοδευτικές. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια στο ζήτημα των υποκλοπών.

Ν. Ανδρουλάκης: Εμείς προσπαθήσαμε και με προσωπικό τρόπο να το αναδείξουμε. Είναι ένας πυλώνας πολύ κρίσιμος για την εύρυθμη λειτουργία. Ήταν πάρα πολύ δυσάρεστο που από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε προσωπικά στον Χ. Ράμμο. Θεσμική μας στάση να μην υπάρξει συγκάλυψη.

Σ. Κασσελάκης: Πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτό με τα 3/5 στην Διάσκεψη και να μην προσπαθούν να υπάρχει συνεννόηση. Λες και υπάρχει 0,2 άνθρωπος

Ν. Ανδρουλάκης: Θα πάρουμε πρωτοβουλίες διότι δεν συμπληρώθηκαν τα 3/5.

ΠΑΣΟΚΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραυποκλοπέςπαρακολουθήσειςΣΥΡΙΖΑΝίκος Ανδρουλάκης