Ο Κασσελάκης απάντησε γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση του Σημίτη - «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισ. του ελληνικού λαού;»
NewsroomΑιχμηρή απάντηση στο γιατί δεν έδωσε το «παρών» το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, στην οποία είχε προσκληθεί, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε. Ο κ. Τσακαλώτος άφησε μαξιλάρι 37 δισ. δυστυχώς όμως την πάτησε ο ελληνικός λαός».
Επίσης, ερωτώμενος για τις δηλώσεις που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από το κόμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας «είναι πολιτική ερώτηση αυτή τώρα;».
Τέλος, απάντησε «όχι» σε ερώτηση για το αν βλέπει διάλυση στο κόμμα.
- Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
- Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
- Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
- Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ