Αποστολάκης για δημοσψήφισμα ΣΥΡΙΖΑ: «Βαθιά δημοκρατική η στάση Κασσελάκη, κάποια στελέχη ξέφυγαν»
Newsroom«Βαθιά δημοκρατική η ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζει να είναι θεσμικός», τόνισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ για την «τρικυμία» που έχει προκληθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα σχολίασε το δημοψήφισμα για το οποίο μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος και τα επόμενα βήματα της Ομπρέλας.
«Ήδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών και αναδείχτηκε ως πρόεδρος ο κύριος Κασσελάκης η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης.
Τόνισε δε ότι «κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση», ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί να αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του κόμματος».
«Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια», υπογράμμισε και ύστερα σημείωσε ότι «πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του».
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα