Γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορούσα να νομιμοποιήσω τη διαδικασία γι΄ αυτό αποχώρησα
NewsroomΓια τους λόγους της αποχώρησής του από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, σημειώνοντας πως δεν μπορούσε να νομιμοποιήσει μια διαδικασία με το μισό σώμα παρών χωρίς να έχει απαντηθεί με σαφήνεια αν το θέμα του δημοψηφίσματος για διαγραφές μελών είναι ακόμα στο τραπέζι.
«Τέθηκε εξ αρχής ότι το χθεσινό διάγγελμα και η σημερινή εισήγηση του Προέδρου έθεσαν ζητήματα οριακά και υπαρξιακά για ένα σημαντικό τμήμα της ΚΕ», σημείωσε ο κ. Βλαχάκης και πρόσθεσε:
«Η άρνηση να συζητηθούν αυτά σύντομα και να καταλήξουμε δημοκρατικά πριν μπούμε στη κύρια συζήτηση είναι απόφαση διαλυτική για το κόμμα μας. Και προφανώς το θέμα αυτό επισκιάζει και τορπιλίζει τη συζήτηση για οποιαδήποτε άλλο θέμα», για να καταλήξει:
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, μετά και από διαβούλευση με τη γραμματεία της νεολαίας, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη σημερινή διαδικασία.
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της