Πολιτική|12.11.2023 21:09
Στο Βερολίνο ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα - Η συνάντηση με τον Σολτς και το πρόγραμμα της επίσκεψης
NewsroomΣτο Βερολίνο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας και θα συναντηθεί με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα, στις 17:30 (τοπική ώρα), ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αρχηγό της γερμανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς, στο Ίδρυμα Konrad Adenauer. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον κ. Μερτς, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ιδρύματος.
Την Τρίτη, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς (Olaf Scholz), στην Καγκελαρία. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και δηλώσεις στον Τύπο.
Διαβάστε ακόμη
- Μετά τον Χαμενεΐ τίποτα δεν τελείωσε: Η «αχίλλειος πτέρνα» του Ιράν και ο πόλεμος που μπορεί να ξεφύγει - Η Ζακία Άκρα εξηγεί
- Πέθανε στα 84 του χρόνια ο σπουδαίος σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος
- «Υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων»: Το ΝΑΤΟ εγκαθιστά Patriot στη Μαλάτεια της Τουρκίας
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Με συνέλαβαν στο Ιράν επειδή φαινόταν λίγο από τα μαλλιά μου»