Πολιτική|13.11.2023 12:07

Αποστολάκης: Αναμενόμενες οι αποχωρήσεις που έγιναν - Σκληρές οι δηλώσεις Κασσελάκη, αλλά δείχνουν την πραγματικότητα

Newsroom

«Οι εντάσεις είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο και είχαν δημιουργηθεί τέτοιες αποστάσεις που ενδεχομένως να μην μπορούσαν να γεφυρωθούν», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, χαρακτηρίζοντας τις αποχωρήσεις από το κόμμα «αναμενόμενες».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, για την επόμενη ημέρα από την Κεντρική Επιτροπή, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε πως «ήταν σκληρές οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος αλλά ήταν στην κατεύθυνση του ποια ήταν η πραγματικότητα», αναφερόμενος στην έκφραση περί «5ης φάλαγγας» που χρησιμοποίησε.

Ο βουλευτής πρόσθεσε πως ο κόσμος περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ «να εξασκήσει τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μια κυβέρνηση η οποία υπάρχει και κινείται χωρίς αντίπαλο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μείνει άλλο», ενώ επισήμανε πως «όσοι έχουν μείνει μέσα στο κόμμα θεωρώ ότι το πονάνε το κόμμα, θέλουν να επιβιώσει, να διατηρήσει τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να έχει προοπτική για κυβέρνηση και θα δουλέψουν γι’ αυτό».

Αναφερόμενος στα στελέχη της Ομπρέλας που αποχώρησαν σχολίασε πως «ο καθένας έχει την άποψή του. Αυτοί που έφυγαν θεωρούν ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με τις θέσεις του κόμματος και διαχώρισαν τη θέση τους».

ειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΕυάγγελος ΑποστολάκηςΣτέφανος Κασσελάκης