Πολιτική|20.11.2023 11:12

Βούτσης κατά Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμία φορά με το πολιτικό θράσος

Newsroom

Την ενόχλησή του για την Έλενα Ακρίτα έδειξε ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος δεν ανήκει πια στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σχόλια της βουλευτή για τον Νάσο Ηλιόπουλου.

Σε συνέντευξή του στο Action24 ο κ. Βούτσης σχολίασε:

«Είδα μια νέα βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, την κυρία Ακρίτα που άρχισε να λέει να φύγει ο Ηλιόπουλος. Μα αν είναι δυνατόν; Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμία φορά με το πολιτικό θράσος. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι πολιτικά αυτεξούσιοι να θεωρούν ότι μπορούν να μιλάνε για όλους και για όλα χωρίς μέτρο και χωρίς να σκεφτούν τι τους έφερε σε αυτή τη θέση».

Σημείωσε μάλιστα ότι και ο Παύλος Πολάκης «το 2012 ήταν με τον κ. Καζάκη και το 2015 μπήκε στις γραμμές μας και ήταν σύντροφος. Όχι όμως το αντίθετο. Όσοι θεωρούν ότι είναι σωστή η ρότα που μπήκε η υπόθεση να κουνάνε το δάχτυλο σε ανθρώπους που έχουν δείξει έργο στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγος συγκρατημός καλό είναι».

«Σε όλες τις θέσεις μπήκαν συγκεκριμένοι σύντροφοι που θεωρούν ότι είναι η ώρα τους να βάλουν τη σφραγίδα τους», επισήμανε.

Ο κ. Βούτσης σχολίασε ακόμη ότι «μια στενή ομάδα γύρω από τον Στέφανο Κασελάκη δεν είναι υπερασπίσιμη δημοσία».

«Την πολιτική, το ήθος, το ύφος, τη μαγκιά, την εχθροπάθεια, τις απειλές, είναι εκτός τόπου και χρόνου όλων των παραδόσεων. Των ανανεωτών του ΚΚΕ του ΠΑΣΟΚ που έφυγαν γιατί σε κάποια φάση και στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε αυτή η εχθροπάθεια» συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση της Ακρίτα για τον Ηλιόπουλου

Σημειώνεται πως η κυρία Ακρίτα έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.

Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη κυλιέται στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ.
Χτες ευχήθηκα να παραμείνει.

Λάθος.

Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο.

Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου».

 

ειδήσεις τώραΈλενα ΑκρίταΝάσος ΗλιόπουλοςΣΥΡΙΖΑΝίκος Βούτσης