Πολιτική|20.11.2023 16:07

Κασσελάκης: Αν δεν σεβόμουν το κόμμα, δεν θα σεβόμουν τον Τσίπρα - Γι αυτό έτεινα χείρα φιλίας στην Αχτσιόγλου

Newsroom

Ειδική αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», λέγοντας πως «με τίμησε να είμαι στο Επικρατείας. Έτρεξα για μήνες, δίπλα του. Αν δεν σεβόμουν το κόμμα, δεν θα σεβόμουν τον Αλέξη Τσίπρα».

Σε απόσπασμα της συνέντευξης που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει πως «επειδή ακριβώς σέβομαι το κόμμα, έτεινα χείρα φιλίας από την πρώτη μέρα. Προσκάλεσα την κυρία Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Άρα, όταν διαβάζω ότι ‘’δεν υπάρχει δυνατότητα συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα’’, ξέρετε τι σκέφτομαι; Μα θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχθεί την πρόσκλησή μου».

Συνέχισε λέγοντας πως «Και αυτήν την εβδομάδα, είπα ότι ήθελα να κάνω ένα πολιτικό κέντρο, να είμαστε ισότιμοι, δεν υπάρχει στενός κύκλος. Έχω πει τόσες φορές: ο δεύτερος είναι πρώτος».

«Από εκεί και πέρα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα. Ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει.

 

Στέφανος ΚασσελάκηςΈφη ΑχτσιόγλουΑλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώρα