Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Προφανώς έχουμε επιθετικότητα όταν καταστρέφονται περιουσίες, περιβάλλον και αμφισβητούνται ζωές
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΣτην ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιθετικότητά του απάντησε ο Σωκράτης Φάμελλος που χαρακτήρισε κρύο το αστείο του πρωθυπουργού για κόμμα Black Friday.
«Τι θα τους κάνετε; Θα τους απειλείτε με ξερονήσια;»
«Προφανώς και έχουμε επιθετικότητα όταν βλέπουμε να καταστρέφεται περιουσία, περιβάλλον, να αμφισβητούνται ζωές και να κινδυνεύει η χώρα μας επειδή εσείς δεν είστε επαρκείς. Τι περιμένετε να κάνουμε; Να είμαστε διαλλακτικοί και χαμογελαστοί; Εμείς έχουμε αξίες, οι αξίες είναι πρώτα από όλα το συμφέρον του τόπου μας. Εσείς το μειώνετε και το προσβάλλετε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση θα σχεδιάσει τη στρατηγική διαχείρισης υδάτων της Θεσσαλίας με εκτροπή του Αχελώου ενώ κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ως ψευδοεκσυγχρονιστή που τα βάζει με την επιστήμη με ευθείες απειλές. Η φράση του κ. Φάμελλου ήταν με αφορμή την υπαγωγή της ΕΜΥ και του αστεροσκοπείου στην κυβέρνηση. «Τι θα τους κάνετε; Θα τους απειλείτε με ξερονήσια; Όπως κάνετε με εκπαιδευτικούς; Ισχύουν αυτά, τα έχω ακούσει» είπε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
- Επεισόδια στο ΑΠΘ: «Μπαλάκι» οι ευθύνες - Τι λένε πρυτανεία, αστυνομία και φοιτητές - Τι ισχύει με το άσυλο
- Οι «ουρές» της υπόθεσης Παναγόπουλου – Στρατινάκη, οι παρασκηνιακοί ανταγωνισμοί για την διάδοχη ηγεσία της ΓΣΕΕ και η επιστροφή των «ασώτων» στην Χαριλάου Τρικούπη
- Ποιους ψάχνει η Αρχή για το Ξέπλυμα στην υπόθεση Παναγόπουλου - Η διπλή έρευνα και τα πολιτικά πρόσωπα
- Mικρό «καλάθι» στην Αθήνα για τη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν: «Ταράζει» τα νερά η Άγκυρα